DESPRE LIFTCON   |  PRETURI
 

+ TAMPLARIE PVC
  TAMPLARIE ALUMINIU
 

  CATALOG
SISTEMUL S 3000
SISTEMUL S 8000 IQ
SISTEMUL DE RULOURI
GLAFURI INTERIOARE SI EXTERIOARE
PLASA CONTRA INSECTELOR
PRAGUL MAGNETIC
PRAGUL DE ALUMINIU
PRAGUL DE USA DIN PVC SOLID
USI INTRARE
OBLOANE GEALAN
VITRAJUL STATIC USCAT STV®
GECCO
BAGHETE/SPROSURI
DECOR LEMN
ACRYLCOLOR
 

 
Director 

 web


 

Pragurile de usa din PVC solid, rezistent la impact

   
Pragurile din PVC - cu inaltimea de constructie de 20 mm indicate pentru zonele de trecere pentru persoane cu handicap - completeaza gama de praguri de aluminiu (chiar si separate termic) si de praguri izolatoare din PVC cu ramforsare cu fibra de sticla (GFK).

Avantajul principal al pragurilor din PVC, care au o valoare foarte buna a coeficientului de transfer termic, consta in usurinta de prelucrare. Pragurile de usi din PVC solid si rezistent la impact, pot fi prelucrate cu aproape orice utilaj disponibil pe piata pentru constructia ferestrelor. Constructia speciala a pragurilor permite utilizarea acestora atat in in cadrul constructiilor noi cat si in cadrul celor vechi. Peste picioarele de suport de sub praguri este posibila montarea tuturor tipurilor de profile standard din sistemul de 74 mm de la GEALAN.

   
Daca pragul este insurubat sau prins cu dibluri, elementele de prindere pot fi acoperite cu un profil de marimea pragului. Ca si la celelalte praguri marca GEALAN, este posibila montarea fara probleme a modulelor de inchidere - care sunt de obicei obligatorii la usile de balcon - cu ajutorul canelurilor de montare.

Pentru imbinarea pragurilor de glafurile din sistemul S 8000 IQ exista elemente speciale de sustinere. Pragul poate fi ajustat si insurubat direct la marginea pervazului cu ajutorul unei freze.
Alte companii ale grupului nostru :