DESPRE LIFTCON   |  PRETURI
 

+ TAMPLARIE PVC
  TAMPLARIE ALUMINIU
 

  CATALOG
SISTEMUL S 3000
SISTEMUL S 8000 IQ
SISTEMUL DE RULOURI
GLAFURI INTERIOARE SI EXTERIOARE
PLASA CONTRA INSECTELOR
PRAGUL MAGNETIC
PRAGUL DE ALUMINIU
PRAGUL DE USA DIN PVC SOLID
USI INTRARE
OBLOANE GEALAN
VITRAJUL STATIC USCAT STV®
GECCO
BAGHETE/SPROSURI
DECOR LEMN
ACRYLCOLOR
 

 
Director 

 web


 

GECCO

Mica clapeta cu IQ

Dispozitivele de ventilatie GECCO

Ferestrele joaca un rol important la scaderea consumului de energie electrica in cladiri si permit respectarea reglementarilor pentru prevenirea incalzirii globale. Acest lucru se obtine prin intermediul unei izolatii termice foarte bune si cu ajutorul unei bune etansari. Ferestrele nu trebuie sa fie doar etanse, ci in acelasi timp sa permita mentinerea unui echilibru al umiditatii si temperaturii in incapere: microclimatul placut al incaperii joaca un rol decisiv. In spatiile umede cum sunt bucataria sau baia, schimbul controlat de aer este indispensabil.
O umiditate prea ridicata a aerului dauneaza microclimatului incaperii si favorizeaza formarea mucegaiului. Acest aspect trebuie luat in consideratie inca de la montarea noilor ferestre.

De aceea, GEALAN a creat dispozitivul de aerisire GECCO (GEALAN CLIMA CONTROL). Clapeta cu IQ previne cu succes curentii de aer dezagreabili si formarea mucegaiului la pervazul ferestrelor. Ferestrele normale sunt astfel transformate in ferestre de aerisire - pentru un microclimat placut.

In pozitia normala clapeta sta deschisa - aerul poate circula neperturbat. La vant puternic clapeta inchide automat canalul de ventilatie si impiedica apartia curentilor de aer deranjanti. GECCO face acest lucru in intregime independent. Sistemul de ventilatie GECCO indeplineste si din punct de vedere tehnic toate criteriile necesare. Testele au demonstrat ca pentru acest tip de ventilatie nu se produc pierderi vizibile de caldura.
 
GECCO 3

Dispozitivul automat de aerisire pentru S 3000 si S 8000 IQ

Pentru sistemele cu garnitura de etansare S 3000 si S 8000 IQ, a fost creata o clapeta de aerisire complet diferita. Solutia adaptata GECCO 3 poate sa fie montata la ferestrele construite din aceste profile si, in plus, se potriveste si pe foarte multe alte sisteme de etansare uzuale. GECCO 3 poate fi integrat nu doar in ferestre noi, ci poate fi aplicat si la ferestrele deja montate.
 
GECCO 4

GECCO 4 reprezinta cea mai recenta varianta a sistemului. Poate fi utilizat la toate sistemele GEALAN si ofera avantaje suplimentare precum filtru de polen si de praf si protectie impotriva insectelor. Aerul proaspat patrunde direct prin GECCO 4 si ajunge astfel in mod direct in incapere. Aditional exista pentru GECCO 4 si un accesoriu de izolare fonica si unul de protectie contra ploii.
 
Avantajele sistemului de ventilatie GECCO

* schimb optim intre aerul din incapere si cel de afara
* eglare automata a ventilatiei
* previne aparitia ciupercilor si mucegaiului, eliminand formarea curentului
* clapeta de aerisire se ajusteaza in mod automat
* nu este nevoie de o interventie umana pentru utilizare
* izolare termica si fonica foarte buna
* pret avantajos
* respecta normele si prevederile legale
* nu este necesara montarea altor piese
* se poate optional pentru fiecare sistem de profile GEALAN
Alte companii ale grupului nostru :