DESPRE LIFTCON   |  PRETURI
 

+ TAMPLARIE PVC
  TAMPLARIE ALUMINIU
 

  CATALOG
SISTEMUL S 3000
SISTEMUL S 8000 IQ
SISTEMUL DE RULOURI
GLAFURI INTERIOARE SI EXTERIOARE
PLASA CONTRA INSECTELOR
PRAGUL MAGNETIC
PRAGUL DE ALUMINIU
PRAGUL DE USA DIN PVC SOLID
USI INTRARE
OBLOANE GEALAN
VITRAJUL STATIC USCAT STV®
GECCO
BAGHETE/SPROSURI
DECOR LEMN
ACRYLCOLOR
 

 
Director 

 web


 

Vitrajul static uscat STV®

Vitrajul static uscat STV® este o noua tehnica de lipire pentru productia ferestrelor. Elementul crucial al noii tehnici este o banda adeziva ultra-performanta dezvoltata special pentru utilizarea la ferestre. Banda va fi pre-aplicata pe profile in cadrul procesului de extrudare, astfel ca banda si profilul ajung la producatorii de tamplarie ca un singur element. Prelucrarea profilelor se face in maniera obisnuita, nu sunt necesare investitii suplimentare in noi utilaje. Debitarea, sudarea, debavurarea si vitrarea se realizaza ca si pana acum, cu doar cateva ajustari minore ale fluxului de productie. Vitrarea propriu-zisa este facilitata prin diminuarea temporara a fixarii benzii adezive. Prin GEALAN-STV® aveti la dispozitie o tehnica inovativa.
 
Pre-asamblare crescuta datorita benzii adezive

Elementul crucial al vitrajului static uscat STV® este o banda adeziva ultra-performanta dezvoltata special pentru utilizarea la ferestre. Band va fi pre-aplicata pe profilele de 6 m in cadrul procesului de extrudare, astfel ca banda si profilul ajung la producatorii de tamplarie ca un singur element. Prelucrarea profilelor se face in maniera obisnuita, nu sunt necesare investitii suplimentare in noi utilaje. Debitarea, sudarea, debavurarea si vitrarea se realizaza ca si pana acum, cu doar cateva ajustari minore ale fluxului de productie.

Elemente mai mari, valori Uf si siguranta sporita

Combinatia tehnicii STV® cu rigidizarea utilizata pana acum face posibila realizarea de ferestre mult mai mari decat pana acum si conduce la imbunatatiri clare ale performantelor. In plus, pentru dimensiunile standard de ferestre de pana acum, aplicand noua tehnica, se pot utiliza rigidizari alternative cu rezultate mult mai bune din punct de vedere al termoizolarii. Si in cazul constructiilor speciale se realizeaza astfel elemente mai stabile. In cazul renuntarii la rigidizarea cu otel, noua tehnica determina imbunatatirea valorilor Uf. Pentru constructia de elemente de ferestre albe, cu dimensiuni normale, utilizand tehnica STV® se poate renunta complet la rigidizarea cu otel. Astfel se imbunatatesc valorile Uf cu pana la 0,2 W/m2K, in functie de combinatia de profile. Lipirea completa a geamului si a marginii rasfrante a cercevelei, prin tehnica STV®, imbunatateste si rezistenta anti-efractie, facand mult mai dificila indepartarea geamului.

Constructii speciale

Vitrajul static uscat se poate utiliza si pentru constructiile speciale STV®, cum ar fi elementele rotunde. In acest caz insa banda trebuie aplicata manual cu un dispensor dupa procesul de curbare, cu respectarea anumitor prevederi. In acest sens, va rugam sa solicitati instructiunile de fabricatie puse la dispozitie de GEALAN.
 
Avantaje GEALAN-STV®

* Fara investitii suplimentare

Comparativ cu lipirea cu adezivi lichizi, la GEALAN-STV® nu apar investitii suplimentare in utilaje. Banda adeziva este pre-aplicata pe marginea rasfranta a cercevelei de catre producatorul de sistem.

* Flux de productie normal

Fluxul de productie se desfasoara in mod obisnuit. Pentru debitare, sudare, debavurare si montare sticla sunt necesare in practica mici adaptari la cerintele tehnicii STV®. Mai multe informatii gasiti in instructiunile de fabricatie.

* Termoizolare crescuta

Pentru realizarea de elemente de dimensiuni standard cu STV® se poate renunta la rigidizarea cu otel. Aceasta are ca efect imbunatatirea valorilor Uf cu pana la 0,2 W/m˛K , in functie de combinatia de profile utilizata.

* Statica mai buna

Combinarea tehnicii STV® cu rigidizarile de otel utilizate pana acum face posibila realizarea de ferestre mult mai mari decat pana acum si conduce la imbunatatiri clare ale performantelor. Chiar si in cazul constructiilor speciale se pot realiza astfel elemente mai stabile.

* Protectie antiefractie sporita

Lipirea completa a geamului si a marginii rasfrante a cercevelei, prin tehnica STV®, imbunatateste si rezistenta anti-efractie, facand mult mai dificila indepartarea geamului.

* Potential de economisire

GEALAN- STV® nu implica doar economisirea rigidizarii de otel. Sunt considerabil minimizati si timpii de realizare si montare. In plus, montajul elementelor este mult usurat datorita reducerii greutatii acestora.

* Avantaje verificate ale sistemului

Toate componentele STV®sunt verificate conform prevederilor actuale RAL pentru constructii lipite.
Alte companii ale grupului nostru :